Rafa is megingott

Miközben az elképesztő rekordokat megdöntő, megismételhetetlen csúcsmeccsre figyelt mindenki, Rafa Nadal is küzdelmes csatára kényszerült. Robin Haase áldozatául esett az előző körben az amerikai veterán, James Blake , ami láthatóan önbizalmat adott a holland fiatalembernek. Elhitte magáról, hogy akár a világelsőt is képes lehet megverni és valóban nem sok választotta el ettől. Olyan tenisszel rukkolt ki, amely Nadalt is meglepte. Rögtön az első játszmát elhappolta a spanyol klasszis orra elől. Ez a hidegzuhany aztán megtette hatását, a Salakkirály felébredt és ugyan döntő szettre kényszerült, megmutatta ki az úr a háznál.
Ez a megingás azonban jelzés értékű is lehet. Mint ismeretes, Roger Federer az első szettben a ranglista 60. helyén álló Alejandro Falla ellen szenvedett meg, most pedig Nadal a 151. pozíciót birtokló Haase ellen. Egyre erősebb tehát a mezőny, nem csak Federer és Nadal léteznek, nem csak a Top50-be tartozó játékosok képesek klasszis módon játszani és az idő előrehaladtával egyre több meglepetés születhet, hiszen a mezőny gyengülni nem fog, csak erősödni...



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr722108792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fodri · http://aprochef.blog.hu/ 2010.06.25. 17:45:23

Talán nem is a mezőny erősödik, egész egyszerűen csak az történik, hogy a Roger-Rafa kettősről már lekerült a legyőzhetetlenség "álarca", és egyre többen hiszik el, hogy megverhetik őket. Persze könnyen tévedhetek...:)

süti beállítások módosítása