Akiknek egy út sem vezet majd Rómába

Az olasz csődörök földjén vasárnap rajtol majd el a teniszmaraton, azonban jópár igencsak nagy név nélkül. Az egyik Andy Roddick, aki a közelmúltban ünnepelte első házassági  évfordulóját feleségével, Brooklyn Decker modellel, személyes okokra  hivatkozva lépett vissza az itáliai főváros kiemelt sportági  rendezvényétől, amelyről tavaly is hiányzott.
Most rajta kívül a  "bojkottálók" közé lépett a világranglistán negyedik argentin Juan  Martin Del Potro és honfitársa, David Nalbandian, továbbá a szintúgy a  teniszelithez tartozó spanyol Tommy Robredo és a chilei Fernando  González is.
A nemzetközi rangsorban 6. orosz Nyikolaj Davigyenko pedig már korábban jelezte: ne számítsanak rá az itáliai szervezők. Valamennyien sérülésre hivatkozva mondtak nemet a részvételre.  
A római Mesterversenyen amúgy kötelező (lenne) az indulás az élcsoport tagjai számára, Roddicknak ugyanakkor nem kell büntetésre számítania "meghátrálása" miatt, ugyanis ő évente egyszer következmények nélkül lemondhat egy viadalt, mivel már több mint 600 ATP-meccset játszott pályafutása során.  

Barcelonában pedig Verdasco-Söderling finálét rendeznek. Nando honfitársát Ferrert győzte le 3 szettes csatában 6:7, 7:5, 6:1 arányban. A svéd pedig (a nem túl neves) De Bakker-en lépett túl egy könnyed 6:1, 6:4-gyel. Így tehát a spanyol két egymást követő tornán jutott döntőbe, ami szép teljesítmény, és minden esélye megvan a győzelemre. A háló másik oldalán viszont az a Robin Söderling áll, aki megverte Nadalt salakon a Garroson, és döntőbe jutott, szóval  minden jel szerint remek meccs lesz. Győzzön a jobb!



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr551948705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása