A Hingis-Kurnyikova kettős

Újra összeáll a nagy csapat! Visszatér az annak idején is az élmezőnybe tartozó Anna Kurnyikova, akinek eredményeinél csak önmaga szebb. Hogy ő lenne minden idők legszebb teniszezője az persze egyénfüggő, azonban nem hiszem, hogy lenne akár egy teniszbarát is, akinek ilyen témájú listáján ne szerepelne a legjobbak között. Ha már külsőségeknél tartunk, nem szabad elmennünk Martina Hingis neve mellett sem, hiszen azért őt sem rosszabb napjaiban teremtette a Magasságos, na meg persze ő lesz Anna megszokott párospartnere. Természetesen a külcsínnel még nem lehetne megélni a teniszpályán, és mint azt tudjuk jól, a két hölgyemény azért játszani is tudott. Egész jól.

A popénekes Enrique Iglesias kedvese 2003-ban játszott utoljára a WTA Touron, sorozatos sérülései megakadályozták a folytatásban. Egyesben sohasem nyert versenyt a legmagasabb kategóriában, de így is a Top10 tagja volt. Párosban 16 alkalommal ünnepelhetett győztesként, 1999-ben és 2002-ben Hingis oldalán lett az Australian Open legjobbja. Míg Iglesiasnét a sérülései, addig Hingist a drogproblémái miatt meszelték el a versenyszerű sporttól, ami nem éppenséggel példamutató magatartás, de ha istenigazából szánja-bánja a dolgokat, akkor nagy duzzogva azért ismét megnézném a pályán.

Annak idején sokan mondták, hogy az orosz szépség nem tartozik egyesben a legjobbak közé, csak szerencsével került a Top10-be. Ennek azért ellentmond, hogy legyőzöttjei közé tartozott Steffi Graf, Lindsay Davenport, Arantxa Sanchez, Szeles Mónika és Jennifer Capriati is…ami akárhogy is nézzük, nagyon erős névsor.

Hogy mire lesz képes Wimbledonban a régi-új páros az természetesen még kérdéses de egy biztos: még azok a férfiak is jól szórakozhatnak majd a meccseiken, akik utálják a teniszt. Feltéve persze, ha a mérkőzésre koncentrálnak, nem pedig a kivillanó bájakat keresik. Bár természetesen hülyék lennének nem azokat keresni...:)



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr561977353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása