Federer is továbblépett

A világelső Roger Federer ezúttal viszonylag simán vette az akadályt. Legutóbbi csúfos vereségét követően bizonyára jót tett a lelkének ez a siker. A ranglista 46. helyén tanyázó német származású Benjamin Becker volt ezúttal a pálya másik oldalán, valljuk be igazán elvárható volt Rogertől, hogy két szett alatt lerendezze ezt az összecsapást. Ezúttal nem is keltett csalódást. Simán 6:2-re hozta az első játszmát. A másodikban Becker már jobban összpontosított a szerváira így megnehezítette a svájci zseni dolgát, de végül a rövidítésben kapitulált. Ez azt jelenti tehát, hogy Roger már a nyolcaddöntőbe jutott.
A hölgyeknél a római tornán diadalmaskodó, igen szép hosszú nevű Maria José Martinez Sánchez kiesett az ausztrál Samantha Stosur ellenében.

Az alábbi videón a Federer-Becker meccs legszebb pontjait nézhetjük meg: 



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr381993320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása