Mielőbbi gyógyulást Delpo!

Ahogyan azt már több ízben jeleztük, Juan Martin del Potro, az argentin teniszcsillag sajnálatos sérülése miatt egy jó időre kidőlt. A világranglista 5. helyezettje a jobb csuklója miatt kénytelen ezt a kényszerpihenőt beiktatni. Egy sérülés természetesen sosem jön jókor, ám számára talán most a legrosszabbkor köszönt be. 2005-ben kezdődött profi karrierje és azóta gyakorlatilag folyamatosan ívelt felfelé. Rendkívül gyorsan fejlődött és 21 éves kora ellenére rengetegszer bizonyította már klasszisát. Talán elég a tavalyi, Roger Federer ellen megnyert US Open döntőt megemlítenem.
Az tehát egészen biztos, hogy a hamarosan rajtoló párizsi GS-tornán maximum külső szemlélőként vesz részt, sőt Wimbledont is kihagyja, de még a US Open indulása sincs garantálva. Kétségtelenül nagy érvágás ez az egész sportágnak, ilyen feltörekvő tehetségekre mindig óriási szükség és igény van. Kívánunk hát neki gyors és teljes regenerálódást, hogy minél több ehhez hasonló pontot láthassunk tőle!
 



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr12018122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása