Egy kis Federer

Mostanában kevesebb szó esik Rogerről, hiszen jelenleg mindenütt Rafa szolgáltatja a fő témát. Ez nem is csoda, hiszen ő nyerte meg a Garrost, illetve szerezte meg a világelsőséget. Megoszlanak a vélemények, hogy vajon a svájci visszakapaszkodhat-e még a csúcsra, lehet-e még olyan, mint "régen"? Az vitán felül áll, hogy a tudása és a képességei meg vannak ahhoz, hogy újra ő uralja a mezőnyt, de az már kérdéses, hogy talál-e még elegendő motivációt? Ha igen (elmondása szerint óriási motiváció számára, hogy újra első legyen) akkor is csak nagyon nehezen szerezhetne annyi pontot, amennyi elég lenne az előzéshez, de Federerről lévén szó, leírni még véletlenül sem szabad. Nem felejthetjük el azt sem, hogy nem csak Nadal és Federer létezik. Az idő előrehaladtával sorra jelennek majd meg a Söderlinghez hasonló trónkövetelők és a Gulbishoz hasonló, feltörekvő kiscsillagok. Nem lesz könnyű dolga a közeljövőben ebben biztosak lehetünk.
Én személy szerint reménykedem benne, hogy sokáig láthatjuk még ilyen magas szinten játszani, hiszen egy örök élmény az ő teniszét nézni.

Lássunk még sok ehhez hasonló pontot tőle:



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr552070237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása