Finálék

Halléban semmiféle meglepetés nem történt, Federer-Hewitt döntőt rendeznek majd. Kettejük története igen régre nyúlik vissza, hiszen először 1999-ben találkoztak. A jó öreg Lleyton akkor volt pályafutása csúcsán és ez meg is nyilvánul abban, hogy az első 10 összecsapásukból 8-at nyert meg, de utána jött a Federer-korszak, és zsinórban 15x (!) náspángolta el "felebarátját". Így tehát természetes, hogy a vasárnapi fináléban is Roger lesz az esélyes, éppenséggel csak egy világ lepődne meg, ha Hewitt le tudná őt győzni kedvenc borításán, az egyik legkedvesebb tornáján.

Ugorjunk pár km-rel arréb, Anglia szívébe. Londonban a csillaghullás után ( Nadal és Murray búcsúzott) még két amerikai legény maradt talpon azon a vidéken, így lerendezhetnek egymás között egy döntő összecsapást. A Fish-Querrey párharcban talán az ifjabbik "amcsi" az esélyesebb, de tudjuk mi azt jól, hogy öregember biza nem vénember.

Még mindig a ködös Albionban járunk, csak most lássuk a hölgyeket. A kegyetlen hosszú nevű Li Na a teniszvilág régóta elismert, és közkedvelt bombázójával, Maria Sharapovával csap össze a végső dicsőségért, ami nem más, mint hogy meghódítsák Birminghamet. Mindketten 3 szettes küzdelem árán jutottak be az utolsó etapra, Li Rezait búcsúztatta, míg Maria Riskét ütötte el a döntőtől.

Ezek a tornák fejeződnek be tehát hamarosan, mindenki szurkoljon szíve szerint. Na és persze számoljatok vissza, Wimbledon már közeleg, úgy is mondhatnám, hogy itt kopogtat az ajtón...



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr22076857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása