Világbajnokság

Kisorsolták a világbajnokság csoportjait a vasárnap kezdődő torna előtt. Az A jelű kvartettbe került Rafa, Nole, Berdych és nem utolsó sorban Roddick. A B csoportban Roger, Söderling, Murray és Ferrer csatáznak majd egymással.

Első blikkre talán a B jelzésű négyes tűnik erősebbnek, és a nagyobb összecsapásokat is innen lehet várni, de sohasem lehet tudni miként határoznak majd a tenisz istenei. Egy biztos, izgalmas, és színvonalas torna vár ránk ezúttal is.



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr362454860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szaszuska 2010.11.19. 21:34:41

Várom már a kezdést:) A csoport Nadal, Djoko jut tovább, de nem bánnám ha Rod okozna egy kis meglepetést! A másik csoport, nagy valószínűséggel Roger és Soderling, de Murray is befuthat. Vágyak, vágyak, szeretném, ha Roger nyerne a végén:D Nagy kár, hogy nincs Delpo, mert akkor neki szurkolnék! Így nyerje Fed, vagy Robin:)

eva5848 2010.11.28. 12:36:42

HAJRÁ HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

süti beállítások módosítása