Rest in Peace

Még el sem kezdődött az idei Garros, már sajnálatos módon egy tragédia árnyékolja be. A világranglista 93. helyén tanyázó Virginie Razzano annak ellenére indul el a francia nyílt teniszbajnokságon, hogy hétfőn elhunyt vőlegénye-és egyben edzője- Stephane Vidal. Kérdezhetnénk, hogy a francia hölgy miért indul el ezen a versenyen, de a válasz nagyon is egyszerű: Stephane kérte tőle, hogy mindenképpen versenyezzen, és játsszon érte is a viadalon.

A páros 11 évvel ezelőtt ismerkedett meg, ám boldogságuk nem sokáig volt felhőtlen: rövid idő elteltével agydaganatot diagnosztizáltak a férfinél, aki ennek ellenére hatalmas elszántsággal próbált meg teljes életet élni. Ez pedig sikerült is, köszönhetően természetesen Virginie-nek, akivel szinte minden idejüket együtt töltötték, nem csupán edző és tanítvány, hanem társak is lettek.

Stephane mindvégig azt szerette volna, hogy Razzano a lehető legjobbat hozza ki magából, épp ezért eltitkolta menyasszonya elől a valós helyzetet. Tudatában volt, hogy meg fog halni, ám párja eredményeiből mindig hatalmas erőket merített.

Egy biztos, bárhogy szerepeljen is a francia lány, a közönség mellette áll majd, testileg és lelkileg egyaránt. Nagyon valószínű, hogy állva, vastapssal köszöntik majd, bárhogy alakuljon is a versenye. Részemről szerzett magának egy drukkert, aki nem csak, hogy szorít majd ezentúl érte, hanem fel is néz rá.



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr82919884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása