( Majdnem) A csoportmeccsek után

A tegnapi nappal véget értek a B csoport küzdelmei. Arra már hamarabb fény derült, hogy Roger tovább ment, a Mardy elleni meccsnek nem volt különösebb tétje, de azért ezt is behúzta a svájci. Fish-en amúgy látszott, hogy már azt is nagyon élvezte hogy pályára léphetett Londonban, és mint ahogy nyilatkozta is, úgy érezte magát mint valami gálán. Bizonyos szempontból ez a torna az is.

Tsonga végül nagy csatában felülmúlta Nadalt, így Fed mögött ő lavírozott tovább második helyen, Rafának pedig marad az argentinok elleni Davis Kupa döntő.

A mai napon fény derül az A csoport továbbjutóira is. Pontosabban a másik elődöntősre Ferreren kívül. Erre a posztra még Nole és Berdych is eséllyel pályázik, a sportban pedig bármi megtörténhet. No meg annak a szöges ellentéte is.



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr923410711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása