Ajánló

Eljött a barcelonai finálé napja! Az előzőekben már olvashattátok, hogy Robin Söderling- Fernando Verdasco döntőt rendeznek ma, minden teniszbarátnak bátran ajánlom az összecsapást! A világranglista nyolcadikja küzdhet meg a kilencedikkel, tehát igen szoros meccsre van kilátás. Ha összehasonlítjuk a két játékos tulajdonságait, eredményeit és statisztikáit, közel azonos eredményeket kapunk. Valószínűleg a pillanatnyi forma lesz a döntő. Söderling karrierje során 375 meccsből 231-et nyert meg (61%), Verdasco 436-ból 257-et (58%). Söderling eddig öt tornagyőzelmet ünnepelhetett, Verdasco most egalizálhat, hiszen ő négyet gyűjtött be eddig. Különlegessé teheti a mérkőzést még az is, hogy Söderling bal-, míg Verdasco jobbkezes. Nadal példájából kiindulva tudhatjuk, hogy előnyt lehet kovácsolni ebből is. Kijelenthető tehát, hogy a párharc esélyese a papírforma alapján inkább a svéd, de...



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr641949839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fodri · http://aprochef.blog.hu/ 2010.04.25. 13:02:38

A szívemnek mind a két játékos kedves, így egyikőjüknek sem szurkolok, bárki is nyer, annak örülni fogok. A videóról meg csak annyit, hogy nagyon állat! 1,5 percre újra láthattam a RÉGI Rafát...:)

Ryan O'Brien 2010.04.25. 16:02:02

Helló. Jó a blogod. Nekem (jó pár más mellett persze) a tenisz az egyik kedvencem. Örülök, hogy írsz róla. Csak bátran, hajrá, figyelni fogom és köszi.

Fodri · http://aprochef.blog.hu/ 2010.04.25. 17:21:29

Ketten vagyunk, egy nagyon jó haverom és én. Szóval mi együtt próbálunk meg küzdeni a leendő olvasók kegyeiért. Köszi a dicséretet, igyekszünk majd a jövőben is! A megelőlegezett bizalomért szintúgy köszönet jár! :)

süti beállítások módosítása