Róma

A tegnapi napon kezdetét vette az ATP 1000-es, 2,750,000 eurós összdíjazású tenisztorna Rómában. Egy kis érdekesség, hogy Roger Federer-nek még soha nem sikerült itt győznie karrierje során. Adódik a kérdés, hogy vajon ezúttal meddig jut majd el? Novak Djokovic már büszkélkedhet egy római trófeával, 2008-ban ugyanis ő volt a végső győztes. Vajon kinek köszönhető, hogy 2009-ben nem sikerült megvédenie a címét? Talán mondanom sem kell, hogy Rafael Nadalnak hívják az illetőt. A spanyolnak nagyon fekszik a római salakos borítás, hiszen már négyszer diadalmaskodott, jelenleg is ő a címvédő.

Az első körben máris akadtak meglepetéseredmények. Az egyik például, hogy Santiago Giraldo a világranglista 76. helyezettje valósággal leütötte a pályáról Juan Carlos Ferrero-t. A másik nagy meglepetés, hogy Ernests Gulbis egy laza 6:2 6:2-vel küldte haza a ciprusi Marcos Baghdatis-t. A legnagyobb ászok természetesen még csak most fognak bekapcsolódni a csatározásokba, de azt már most borítékolhatjuk, hogy lesznek még meglepetések!

Friss hír még, hogy Czink Melinda sajnos kikapott a 106. helyen álló cseh ellenfelétől, így az első forduló számára az utolsó is volt egyben a Fezben zajló WTA-tornán.

A következő kis videóban megnézhetitek a Gulbis-Baghdatis csata legszebb pontjait:



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr711956273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fodri · http://aprochef.blog.hu/ 2010.04.27. 15:08:26

Gulbis nagyon nagy ígéret volt számomra úgy egy évvel ezelőtt, de aztán úgy alakult hogy azóta sem láttam tőle semmi eget rengetőt, szóval nem lep meg a győzelme, mert többet is ki tudnék nézni a srácból. Ferrero kiesése viszont tényleg meglepetés a javából.

süti beállítások módosítása