Friss eredmények

Tovább zakatol Rómában a tenisz-expressz. A mai napon még nem történt akkora meglepetés, mint tegnap. Andy Murray és David Ferrer még a tegnapi napon jutottak könnyedén tovább. Söderling-et úgy tűnik nem viselte meg túl súlyosan a barcelonai veresége, ugyanis ő is sikerrel vette az akadályt és tovább menetel. Már az is eldőlt, hogy az ausztrál "veterán" Hewitt nem most fog elkezdeni újra felkapaszkodni a csúcsra, hiszen García-López megálljt parancsolt neki. Nadal azonban behozhat néhány pontot a lemaradásából, mivel Federer nagy meglepetésre máris búcsúzni kényszerült, ő pedig különösebb megerőltetés nélkül, már-már régi önmagát idézve ütötte ki Kohlschreiber-t.

Magyar szempontból örömteli hír, hogy Szávay Ágnes hősies küzdelemben győzni tudott Stuttgartban a német Andrea Petkovic ellen. Ami a férfiakat illeti, a legkisebb apró sikereknek is örülnünk kell, ezért leírom, hogy Balázs Attila Ostravában a második fordulóban legyőzte a tavaly még Top100-as Jan Hernychet. Gratulálunk hát Nekik!

A mai videóval a Federer szimpatizánsoknak szeretnénk kedveskedni, hiszen a világelső egyik legszebb pontját nézhetjük most meg:



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr711959654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása