Fokozódik az izgalom

Ahogy közeledik a római verseny fináléja, úgy fokozódik az izgalom. Ma került sor a negyeddöntőkre, egetrengető meglepetés azonban nem történt. Federer honfitársa, Wawrinka próbálta sikertelenül megállítani Rafa Nadal-t, aki továbbra is feltartóztathatatlanul menetel a címvédés, egyúttal az ötödik itteni diadala felé. A következő körben a svájci világelsőt kiejtő Gulbis, vagy Feliciano Lopez lehet majd az ellenfele. (A Gulbis-Lopez mérkőzés éppen most zajlik.) David Ferrer meglepően könnyedén 6:4 6:1-re verte meg Jo-Wilfried Tsonga-t, az elődöntőben a világranglista 2. helyezett Novak Djokovic-ot kiejtő, Barcelonában néhány napja diadalmaskodó Fernando Verdasco lesz az ellenfele.

Jöhetnek tehát az elődöntők, íme egy kis kedvcsináló hozzá! Lássuk a Nadal-Hanescu összecsapás egyik legszebb menetét!

 

Magyar részről, csak rossz hírrel tudunk szolgálni, hiszen Szávay Ágnes három szettben ugyan, de kikapott Dinara Szafinától Stuttgartban, Balázs Attila számára pedig a negyeddöntő jelentette az utolsó állomást Ostravában.



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr131965353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása