A Salak Királya

A Rómában rendezett ATP1000-es mesterverseny döntőjében a spanyol siker már-már borítékolható volt, hiszen Rafa Nadal honfitársával David Ferrerrel csapott össze. Az időjárás azonban majdnem átírta a rendezők forgatókönyvét. Már a kezdés pillanatában is jutott égi áldás a hispán egyeduralom alatt álló "vörös szőnyegre", a vezetőbíró azonban csak 4:4-es állásnál rendelt el kényszerpihenőt. A folytatásban 5:5-nél érkezett el a szett fordulópontja, amikor is Nadal brékelte spanyol cimboráját és 7:5-re be is húzta az első játszmát. Ezzel gyakorlatilag minden lényeges kérdés eldőlt, már nagyobb tételben is bátran fogadhattunk a spanyol diadalra...
A második felvonásban Rafa már nem engedte kiénekelni a sajtot a szájából és magabiztosan, teketóriázás nélkül szerezte meg ötödik római trófeáját.
 



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr121969698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása