Készülődés Madridra!

Talán még egy kicsit korai, de úgy érzem, hogy a május 9.-én kezdődő Mutua Madrileña Madrid Open néven futó ATP1000-es torna megérdemel néhány sort.
A teniszvilág krémje tehát jelenleg a spanyol fővárosba készül, hogy újra ütőt ragadjon és harcba szálljon a pontokért, a dicsőségért, na meg persze azért, hogy minél nagyobb szeletet "hasítson ki" magának a 3,700,000 eurós összdíjazásból. Annak, hogy Madridban még a gazdasági válság ellenére sincs pénzhiány, újabb bizonyítéka az új hipermodern stadion, amely most fog debütálni és arra hivatott, hogy Madridot az egész világon egyedülálló teniszfővárossá varázsolja.

Azt hiszem a körülményekre senki nem panaszkodhat majd...

A játékosokról és legutóbbi itteni eredményeikről természetesen még jelentkezünk, a legfontosabb, hogy Roger Federer győzött itt legutóbb, vajon sikerül-e neki a címvédés?



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr291976520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása