Egy kis női tenisz

Ha már az előzőekben úgyis a női teniszről esett szó, vizsgáljuk meg a dolgot egy kicsit közelebbről és lássuk miként szerepelnek a hölgyek mostanság. Jelenleg Rómában a kétmillió dollár összdíjazású WTA-tornán püfölik a labdát a lánykák, nem is akárhogyan.
Természetesen, női teniszverseny ma már nem is létezhet a Williams nővérek nélkül, Serena jelenleg a világelső és bár Venus "csak" a negyedik helyen "szerénykedik", szerintem neki sincs oka búslakodni. Ebből kiindulva nem is olyan meglepő, hogy a negyeddöntők párosításaira pillantva kétszer is találkozhatunk a Williams névvel. Serena az orosz Maria Kirilenkoval csaphat majd össze, Venust pedig Jelena Jankovics próbálhatja majd megállítani.

Szintén negyeddöntőbe jutott a külsőre is igen tetszetős Ana Ivanovics is. A szerb bombázó Gyementyjevát lepte meg, hiszen az első szettben egy laza 6:1-el köszönt be, a másodikban pedig rövidítés döntött Ivanovics javára. Az ő ellenfele az orosz Nadia Petrova lesz, az utolsó negyeddöntős pedig a Safárová-Martínez Sánchez duó.


 



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr311978476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fodri · http://aprochef.blog.hu/ 2010.05.06. 15:06:09

A Williamsektől ezt várom, Ivanovics viszont kellemes meglepetés. A kérdés csak az, hogy ez egy nagy visszatérés kezdete, vagy csak egy gyengécske fellángolás?

süti beállítások módosítása