Jöhet Madrid!

Holnap kezdődik az általam már beharangozott madridi ATP1000-es mesterverseny. Mindenképpen érdemes lesz figyelemmel követni a tornát. Hogy miért? Például azért, hogy lássuk Roger Federert, miként próbálja majd legutóbbi kudarcát feledtetni. Erre igen jó esélyei vannak, hiszen a spanyol fővárosban rendkívül jó arányban nyerte meg eddig a meccseit. 22 alkalommal ünnepelhetett itt diadalt és csak négyszer ballaghatott le a pályáról vesztesként. Jelenleg ő a címvédő, tavaly Rafa Nadalt győzte le a döntőben.
Ha már a spanyolnál tartunk mindenképpen meg kell említenünk, hogy jelenleg két cél lebeghet a szeme előtt. Az egyik, hogy a 2005-ös sikere után most másodszor is ő legyen a végső győztes, a másik pedig az, hogy beállítsa Andre Agassi rekordját, azaz megnyerje a 17. Masters-tornáját.
Ne menjünk el szó nélkül a két Andy (Roddick és Murray) mellett se. Az amerikai mostanában igencsak el volt tűnve a teniszbarátok szeme elől, így ő most a nagy visszatérésre készülődik, Murray pedig abban reménykedik, hogy ezen a tornán majd visszanyeri a 2008-as formáját, amikor többek között Madridban is győzni tudott, igaz akkor még kemény pályán...

 



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr321986604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása