Nadal tartja a lépést

A világelső Roger Federerhez hasonlóan Rafa Nadal is továbbjutott a 3,700,000 euró összdíjazású madridi mesterversenyen. A Salakkirály útjába ezúttal az ukrán Olekszandr Dolgopolov került, ám ő is tehetetlennek bizonyult. Az egyre jobb formába lendülő Rafa következő ellenfele a hórihorgas amerikai John Isner lesz. Vélhetően a 206 centiméter magas 111 kilós óriás sem fogja megtörni a spanyol titán lendületét, de lórugás erősségű szerváival törhet némi borsot az orra alá.
Továbbjutott még Federer honfitársa Wawrinka, a Nadalhoz hasonlóan igen jó szériát futó Gulbis, továbbá Lopez, Hanescu, Cilic és az én egyik személyes kedvencem Gael "Sliderman" Monfils is. Igaz ezúttal nemigen kellett neki csúszkálni, sem úszni a levegőben, hiszen ellenfele Petzschner 1:1-nél feladta a meccset.

Sebaj, biztosan láthatunk még tőle ehhez hasonlóan gyönyörű vetődéseket. Még egy futballkapus is büszke lenne egy ilyen mozdulatra:



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr261998107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása