Williamsek

Bocsánatot kérek Venustól, és a kort nem tisztelve most az ifjabbik Williams lánnyal, vagyis Serenával kezdeném. Azok után, hogy több mint 3 órás csatában verekedte át magát ellenfelén az előző fordulóban, ezúttal már nem bírt el Nadja Petrovával, aki szetthátrányból fordított ellene, és jutott tovább a nyolcaddöntőből.A hugica 3 szettes kudarcát a nővérke 3 szettes sikere követte, ő olasz pályatársát, Francesca Schiavonét győzte le.

Ami ebben az egészben érdekes az az, hogy olyan dolog történt, ami 2002. július 17. óta nem, vagyis a világranglista első két helyén az amerikai testvérpár tagjai állnak majd jövő héttől, de míg 8 évvel ezelőtt Venus volt a világelső, addigra ma már megfordult a sorrend. 8 év nagyon hosszú idő a sportban, a teniszben meg pláne, és a Williamsek csak nem akarnak eltűnni a süllyesztőben, és ennek a sportág szerelmesei azt hiszem igazán örülhetnek. Mert lehet szeretni, és persze utálni is ezt a két csajt, de az érdemeiket elvitatni, semmissé tenni ezeket...nos az lehetetlen. Nagyságuk igazolására pedig mi más kellene, mint hogy már 8 éve tartoznak a világ elitjéhez? Akit ez nem győz meg, annak hiába is kezdené sorolni az ember a tornagyőzelmek majdnem végtelen sorát...



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr692000271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása