Rezai Madrid királynője

A mindenki által nagyon várt Federer-Nadal összecsapás előszobája volt a női döntő Madridban, amit egy amerikai, és egy francia hölgyemény vívott. Venus Williams Aravane (életemben nem hallottam még ilyen nevet) Rezai ellen próbálta megszerezni pályafutása tizedik salakos tornagyőzelmét. E mérkőzés előtt kétszer találkoztak és 1:1-re álltak, ám ma a mérleg nyelve elbillent Rezai irányába, a  francia leányzó ugyanis két szettben, 6:2, 7:5 arányban diadalmaskodni tudott az idősebbik Williams felett, és ezzel élete egyik, ha nem a legnagyobb sikerét aratta.

Engedelmetekkel nem is koptatnám tovább a billentyűzetet, és remélem a lyányok sem haragszanak meg rám, hogy pár sorral kiszúrom a szemüket, de úgy gondolom hogy ez a finálé sokkal több szót nem érdemel. A lényeg úgyis majd ezután jön. Ez most még a vihar előtti csend. Na de ami aztán lesz...



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr212007671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása