Roland Garros harmadik kör I.

Eddig meggyőző magabiztossággal menetelnek a favoritok Párizsban. A világelső Roger Federer elsőként jutott a nyolcaddöntőbe. Rafa Nadalhoz hasonlóan semmi esélyt sem adott ellenfelének a német Julian Reisternek. Úgy tűnik, igen jó formában van mostanság a két nagyágyú, szép kis döntő elé nézünk, ha mindketten így folytatják. Rogerben biztos buzog a vágy, hogy visszavágjon riválisának a madridi vereségért. Ha van olyan verseny, ahol méltóképp torolhatja meg azt a verést, akkor az a Roland Garros...


A harmadik helyen kiemelt szerb Novak Djokovics sem teketóriázott sokáig, cseppnyi gondot sem jelentett neki a japán Nisikori Kei legyőzése. Hogy ne teljen el ez a nap se meglepetés nélkül arról Alexandr Dolgopolov gondoskodott, hiszen meglehetősen lazán, három szettben verte meg a 12. helyen kiemelt Fernando Gonzálezt.
Ha már a nagymenőkről ejtettem szót az elején, meg kell említenem, hogy a brit Andy Murray is magabiztosan nyert. Ellenfele ezúttal Marcos Bagdatisz volt, aki a harmadik szettben azért megmutatta, hogy mit tud valójában, hiszen odaszúrt egy 6:0-t Murray-nek, de összességében elmondható, hogy a brit fiú megérdemelten győzött.
A nap leghosszabb és legnagyobb küzdelmet hozó összecsapása a Ljubicic-Fish csata volt, amely után a kopasz horvát lejthetett örömtáncot. A több mint 4 órás maratoni összecsapás döntő szett 10:8-al ért véget.
A legjobb 16 közé jutott még Tsonga, Cilic és Söderling is. Szép kis összecsapásoknak lehetünk majd szemtanúi, mindenképpen érdemes figyelemmel követni a tornát!



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr662038947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása