Francesca-Samantha

Ha valaki a Garros előtt megtippelte, hogy ilyen felállású döntő lesz, annak teljesítem bármilyen kívánságát. Ha tényleg van ilyen ember, abban az esetben ezt az állítást tüstént vissza is vonom.

Kettejük közül Schiavone jutott be elsőként a fináléba, miután Gyementyjeva feladta sérülés miatt a találkozót. Az olasz meglepetésember tehát tovább menetel, és történelmet ír: talján teniszező még soha sem járt GS-verseny döntőjében. Szegény Jelena könnyek között adta fel a meccset, mint elmondta, már a torna korábbi szakaszában is nagyon küszködött a bal combjával, amely most állította meg őt. Reméljük nem nagy a baj, és mielőbbi felépülést kívánunk neki!

Olyan sokat a másik elődöntőről sem lehet regélni, hiszen az a meccs sem váltotta meg a világot. Ugyan itt nem volt egy sérülés miatt visszalépő játékos, itt egyszerűen csak az történt, hogy szegény Jankoviccsal feltörölték a pályát. Samantha Stosur egy pillanatig sem hagyott kétséget afelől, hogy az első szettet ki nyeri meg: kétszer is elvette a szerb Jelena Jankovics adogatását, sajátjait pedig rendkívül magabiztosan hozta, így mindössze 24 perc alatt 6:1-re behúzta az első játszmát. A 2. szett sem érdemel sokkal több mondatot, az ausztrál lány itt is hamar tudtára adta mindenkinek, hogy ki fog majd Schiavonéval játszani a fináléban.

Talán meg sem kéne próbálni az esélyeket latolgatni, hiszen szégyen vagy sem, nem ismerem annyira ezt a két játékost ahhoz, hogy így a meccsük előtt mondhassak egy biztos tippet részemről, de szerintem inkább Schiavone. Mindketten hatalmas meglepetésre vannak itt, élvezzék ki a meccs minden pillanatát, nem biztos, hogy adódik számukra még egy ilyen lehetőség. Amúgy 3 szettes döntő lesz.
Szombaton mindenre fény derül majd.



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr972055830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása