Szávay mélyrepülésben

Legnagyobb magyar reménységünk, Szávay Ágnes egyre hátrébb csúszik a világranglistán. Persze ez nem is meglepő, hiszen sorra érik a kudarcok és egyelőre nem tud kilábalni ebből a hullámvölgyből. A tavalyihoz képest idén a Roland Garroson sem nyújtott maradandót, így újabb értékes pontokat hullajtott el. Ennek eredményeképpen három év után először nincs benne a Top50-ben. Kezd egyre kínosabbá válni a helyzet. Azt már megszoktuk, hogy nincs egyetlen férfi teniszezőnk sem, akiért szoríthatnánk de hogy lassan már a lányok között sincs senki, aki képviseli színeinket, azt hiszem több mint elkeserítő. Egyszerűen kiábrándító a helyzet, rajtunk kívül szinte minden országnak van legalább egy-két nemzetközi szinten is elismert képviselője. Nekünk nem marad más, mint a reménykedés. Bizakodásra adhat okot például az a tény, hogy Babos Tímea megnyerte a juniorpárosok viadalát a Garroson. Ifjú teniszcsillagunk jelenleg 17 éves, tehát vele kapcsolatban minden elképzelhető...

Visszatérve Szávayra, a soltvadkerti játékos optimistán tekint a jövőbe. Elmondása szerint aggodalomra semmi ok, hamarosan visszaverekszi magát a legjobb ötvenbe. Jelenleg Bécsben készül az edzőjével, sérülése is a múlté, teljes értékű munkát végezve készül a füves pályás idényre.

Nekünk pedig nem marad más, mint hogy sok sikert kívánjunk neki, reménykedjünk, küzdjünk és bízva bízzunk...



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr132065670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása