Történések

Londonban, a Queens Club-ban elhullott a világelső is, és a címvédő is. Nadal honfitársától, Lopeztől kapott ki 2 szettben, 7:6, 6:4 arányban. A másik kieső ugyebár a már emlegetett címvédő, a harmadik kiemelt Murray volt, akit az amerikai Mardy Fish búcsúztatott 3 játszmában, és így ő játszik majd Lopezzel.

Eközben Halléban az első helyen kiemelt Roger Federer a német Philipp Kohlschreibert legyőzve bejutott az elődöntőbe. A másik ágon a nyolcadik helyen rangsorolt volt világelső Lleyton Hewitt esélyesebb a döntőbe jutásra, bár a korábban Nyikolaj Davigyenkót búcsúztató Benjamin Beckerrel találkozik, tehát így előzetesen nem számíthat könnyű meccsre.

A hölgyeknél Birminghamben még állva maradt az első és a második kiemelt is, vagyis Li Na, és Maria Sharapova. AZ elődöntőben Li Rezai-jal találkozik, Sharapova pedig a Wickmayert búcsúztató Riskét "fogadja".

Magyar szempontból továbbra sincs semmi jó hír, Czinkék kikaptak párosban Sara Erranival az oldalán. Sajnos lassan már fel sem kapjuk a fejünket egy ilyen vereség után, csak tudomásul vesszük, mert kezdünk hozzászokni...



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr742075621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása