Eredmények

Birminghamben Li csapott össze Sharapovával, és győzte le az oroszt két szettben, 7:5, 6:1 arányban. A kínai játékos ezzel pályafutása harmadik tornagyőzelmét aratta egyesben. Korábban kétszer kemény pályán nyert tornát, füvön tehát most győzött először.

Londonban két amerikai csapott össze, Sam Querrey Mardy Fish-sel találkozott, és gyűrte le őt két nagyon szoros szettben 7:5, 7:6 arányban. Sam ezzel idei harmadik tornagyőzelmét ünnepelhette, ezt megelőzően Memphisben és Belgrádban bizonyult a legjobbnak.

A beharangozott döntők közül személy szerint a Federer-Hewitt találkozót vártam a legjobban, és ez a két név alapján egyáltalán nem meglepő. Az viszont annál inkább, hogy az ausztrál legyűrte a svájcit, sorozatban 15 bukott meccs, és 6 év 4 hónap sikertelenség után. Már ami a Roger elleni mutatóit illeti. Hiába, egyszer tényleg minden véget ér...



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr32078955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása