Gratula Gréta!

Jelenleg olyan időket élünk, hogy a legkisebb magyar teniszsikernek is szívből tudunk örülni. Lassan ott tartunk, hogy minden egyes magyar győzelemmel záruló teniszmeccs ünnepnapnak számít. Arn Gréta most erre rácáfolva, egymás után három meccset is megnyert, kiérdemelve ezzel a wimbledoni főtáblára jutást. A selejtező harmadik fordulójában a spanyol Beatriz Garcia Vidaganyt győzte le.
A meccs nem éppen ideálisan kezdődött magyar szempontból, hiszen az első szettet egy szoros csatában, 5:7 arányban a világranglistán 28 hellyel Gréta mögött tanyázó spanyol lány húzta be. Ezután azonban fordult a kocka, előbb jöhetett az egyenlítés, majd a döntő felvonásban egy sima 6:2-vel reménységünk tudtára adta a spanyol hölgynek, hogy valójában kinek is van fenntartva egy hely a nők 128-as főtábláján. Így aztán a Szávay Ágnes, Czink Melinda, Arn Gréta trió indulhat útjára, hogy a jó öreg Angliában képviselje színeinket.

-->


A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr752090909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása