Győztesek

Hiába bulizik előző nap az ember fia vagy éppen lánya, attól még a tenisz világában ugyanúgy dübörögnek az események, befejeződnek a tornák, ezért kissé kótyagos fejjel is hírt kell adni ezekről, így ezúttal is megostromlom a billentyűzetet és hamarjában bele is csapok a lecsóba.

Szávay leendő wimbledoni első körös ellenfele igencsak jól hangolt a nagy versenyre, hiszen győzni tudott Eastbourne-ben, miután 7:6, 6:2 arányban diadalmaskodott Viktoria Azarenka ellenében. Makarovának ez volt a harmadik WTA-döntője, a tavalyi fesi és estorili vereség után ezúttal már győzött. A balkezes orosz lány szettveszteség nélkül diadalmaskodott az angliai versenyen, miközben az olasz Flavia Pennettát, az orosz Nadja Petrovát és Szvetlana Kuznyecovát és a Roland Garros-finalista Samantha Stosurt is megverte. Nagyon úgy tűnik sajna, hogy Ági akár még az első fordulóban is búcsúzhat, mert ez a Makarova nagyon veszélyes. A mostani Szávayra mindenképpen.

A helyszín nem változik, csak a mezőny. A fiúknál Llodra-Garcia López finálét rendeztek, és a 8. helyen kiemelt francia legény, Michael Llodra két szettben, 7:5, 6:2 arányban múlta felül spanyol ellenfelét.

A belgák csillaga, Justine Henin mindeközben s’Hertogenboschban aratott diadalt, miután szetthátrányból fordítani tudott a német Andrea Petkovic ellen. Henin-nel is mindenképp számolni kell majd Wimbledonban, nagy dolgokat vihet még véghez. A férfiak is megmérkőztek Hollandiában, náluk az ukrán "csillag" Szerhij Sztahovszkij emelhette magasba a trófeát, miután két szettben, 6:3, 6:0 arányban leléptette az előzetesen esélyesebb Janko Tipszarevicset.

Ezek a tornák zajlottak tehát a tenisz Mekkája előtt, a győztesek remekül hangoltak a nagy viadalra. Készüljön minden szurkoló, Wimbledon már itt van...és nem hinném, hogy csalódnánk benne.



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr832095342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása