Capriati kórházban

Szebb napjaiban vezette a világranglistát, nyert 3 Grand Slam-et, és olimpiai bajnoki címmel is büszkélkedhet. 2004-ben aztán sérülései miatt kiszállni kényszerült a tenisz forgatagából. Talán túl hamar került bele a dolgok közepébe-hiszen 13 évesen már a figyelem középpontjában volt-, és így a vártnál hamarabb "égett ki". Most pedig gyógyszer túladagolás miatt szállították egy dél-floridai kórházba. Bár néhányan azt is rebesgetik, hogy nem gyógyszer okozta a problémát, hanem drog...ami biztos, az az, hogy az amerikai már régóta depresszióban szenved, többször is próbálkozott az öngyilkossággal. Capriatinak volt már régebben is bőven zűrös ügye, többek között lopáson kapták még '93-ban, majd rá egy évvel később pedig marihuána birtoklás miatt dorgálták meg. Szóval sosem volt az a glóriával a feje körül, másfél méterrel a talaj felett úszó angyalka.

A lényeg, hogy Jennifer édesapja, Stefano szerint a lánya már jól van. Ebben a helyzetben ez a legfontosabb. Ilyenkor nem sokat tud mondani azon kívül az ember, hogy nem ártana több figyelmet szentelni egy olyan személynek, aki depresszióval küzd. Az ilyen embereknek addig kell segíteni, és támaszul lenni, amíg egyáltalán lehet. Amíg még nem késő. Capriatitól ez egy újabb figyelmeztető jelzés a körülötte élőknek. Merem remélni, hogy egy hajdanán remek sportoló ennél mélyebbre már nem juthat. Csak sajnos sok az ellenpélda...



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr912118995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása