Fény az alagút végén

Feltörekvőben a magyar utánpótlás! Sajnos mostanában a felnőtt kategóriában enyhén szólva nem kényeztetnek el minket Szávayék kiugró eredményekkel, de a juniorok közt vitézkedő "ifjú padavanjaink" egyre nagyobb sikereket érnek el. Lehet, hogy pislákol a fény az alagút végén?

Wimbledonban három fiatal honfitársunk is ütőt ragadott. Név szerint Babos Tímea, Fucsovics Márton és Zsiga Máté. Köztudottan a nőké az elsőbbség, ezért kezdjük Timivel, aki mostanában nagyon elkapta a fonalat. Már a Garroson is bizonyította, hogy párosban bármire képes. Jelenleg az amerikai Sloane Stephens oldalán az elődöntőre készülhetnek. Nem kis bravúr lenne, ha Franciaország után Angliában is végső győzelmet ünnepelhetne.

Ami a fiúkat illeti, nekik sem kell szégyenkezniük, sőőt! Fucsovics Márton révén idén lesz magyar döntős Wimbledonban! Az elődöntőben hallatlanul simán verte meg ellenfelét és a finálét is jó esélyekkel várja. Párosban már egyszer megnyerte a US-Open junior változatát, ezúttal pedig egyéniben zsebelhet be egy GS trófeát.
Zsiga Máté sajnos a második fordulóban elvérzett egyéniben és a sors fintora, hogy párosban éppen Fucsovics Márton és cseh partnere ejtette ki a Zsiga Máté-Darian King kettőst.

Összességében tehát semmiféle panasz nem érheti a junior versenyzőinket és láthatjuk a fényt az alagút végén. Aztán, hogy a vonat jön-e vagy sem, csak később fog kiderülni.



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr192125629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása