Címvédés

Szávay Ági beváltotta a hozzá fűzött reményeket és győzedelmeskedett a Római parton. Talán rátalált a hullámvölgyből kivezető útra?

Mostanában nem panaszkodhatunk a magyar teniszezőkre, hiszen rendesen elkényeztettek minket, elsősorban a juniorjaink. Babos Tímea párosban, Fucsovics Márton pedig egyesben diadalmaskodott a tenisz fellegvárában, Wimbledonban. Legújabban pedig Szávay Ági csalt mosolyt minden magyar teniszbarát arcára, hiszen újfent győzni tudott a Római parton. A torna előtt mindenki azért fohászkodott, hogy Ági, ha máshol nem majd itthon, hazai pályán, hazai közönség előtt találja meg régi önmagát és a hullámvölgyből kivezető ösvényt. Úgy tűnik, ezen imák meghallgatásra találtak, hiszen a rekkenő hőségben kilátogató nézők végül magyar sikert ünnepelhettek. A történelem megismételte önmagát, hiszen tavaly is Patty Schnyder - Szávay Ági döntőt rendeztek. Szerencsére az elmúlt évhez hasonlóan idén is alulmaradt a svájci hölgyemény. Következtetésképpen elmondható tehát, hogy Ági nem felejtett el teniszezni és hogy roppant fontos számára a siker. Jó volt látni, hogy ezúttal tényleg végig kiválóan játszott és mindent megtett a címvédés érdekében. Reménységünk tehát begyűjtötte a 4. WTA-tornagyőzelmét egyéniben és megőrizte a 49. helyét a világranglistán.
Szép volt Ági, csak így tovább!



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr282148646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mickeyknox 2010.07.19. 10:06:00

meglett a prágai tornagyőzelem is... reméljük a legjobbakat! (esetleg reménykedhetünk újra egy szép us open szereplésben..)

Fodri · http://aprochef.blog.hu/ 2010.07.20. 16:26:31

Reméljük ez tényleg egy szebb éra kezdete, de nem akarok elkiabálni semmit sem...majd látjuk. :)

süti beállítások módosítása