Átalakítanák a tenisz szabályait :)

Szoknya helyett tangában játszanának a női teniszezők, a férfi teniszt pedig betiltanák – jelentette be Francesco Ricci Bitti, a Nemzetközi Tenisz Szövetség (ITF) elnöke. A sportvezető szerint erre van igény.

„Órákon át tartó meccsek, salak, műfű, ki a fenét érdekel? A tenisz szóljon arról, ami miatt igazán nézik az emberek” – nyilatkozott Bitti, és azt is hozzátette: bár ő az ITF elnöke, sokkal szívesebben foglalkozna női strandröplabdával. Az ITF tervei szerint a nagy tenisztornákat átalakítanák, a közvetítések pedig a versenyzők fenekét és mellét mutatnák nagyon közelről, miközben azok az ütőt lóbálják és nagyokat nyögnek.

„A pontszerzési rendszert még nem dolgoztuk át, de erre is vannak terveink. Aki az erősebbet nyögi, az kap pontot, sikoltásért pedig automatikus pontszerzés jár” – mondta el Bitti. Az ITF emellett nagy hangsúlyt fog fektetni a versenyzők megfelelő kiválasztására, így akinek nagyobb melle, vagy feszesebb feneke van, automatikusan kiemeltként játszhat a tornákon. A versenyek elnevezése is változik: így 2011-ben már az Australian Topless, a Wimbledon Very Open és a Wild Garros tornákat élvezhetik a nézők.

A tervezet kapcsán a férfi teniszezők érthetően elszomorodtak, ám tiltakozásuk egyből megszűnt, amikor kiderült: kárpótlásképpen ők az első sorból élvezhetik majd a megreformált játékot.

A cikket köszönöm a http://hircsarda.hu/ -nak, nagyszerű, poénos oldal, lessétek meg! :)

 



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr92192008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása