Rövid körbetekintő

A tenisz világában egy pillanatra sem áll meg az élet, a közelmúltban és jelenleg is szorgosan, mondhatni méhek módjára gyűjtögetik a pontokat a versenyzők. Lássunk hát egy kis rövid összefoglalót a teljesség igénye nélkül!

A US Openre hangolódás végett, kezdjük a keménypályás eredményekkel. Mardy Fish a jelek szerint igen jó formában van, hiszen a júliust rögtön egy newporti diadallal kezdte, s nemrégiben megnyerte az 531 ezer dollár összdíjazású atlantai tornát is. A döntőben a honfitársát, John Isnert verte meg három szettben.
Mindeközben Sam Querrey sem tétlenkedett, sőt! Nem akármilyen skalpot gyűjtött be Los Angelesben. Az első helyen kiemelt Andy Murray esett az áldozatául. Hiába no, ezeknek az amerikai fiúknak nagyon megy mostanában hazai földön. (Párosban a Bryan testvérek győzedelmeskedtek és megszerezték a rekordnak számító 62. ATP-tornasikerüket.) Vajon a US Openen is hasonló menetelésbe kezdenek? Hogy ne így legyen, arról többek között Nicolás Almagro gondoskodhat, aki szintén elkapta a fonalat. Svédország után, Svájcban is tornagyőzelmet ünnepelhetett a spanyol salakmenő. És ha már a hispánoknál járunk, említsük meg azt is, hogy Juan Carlos Ferrero is bezsebelt egy tornagyőzelmet Horvátországban.

Jelenleg Washingtonban püfölhetik a labdát a játékosok, majd jöhet Toronto és Cincinatti (mindkettő ATP 1000-es verseny), New Haven (ATP 250) és végül irány New York!



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr72193208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása