Goldenblog 2010

Nem akármilyen meglepetés ért minket a minap, amikor megpillantottuk a blog nevét a "Hírblogok" kategória 50-es listáján. Igazából csak titkon reméltük, hogy lehet esélyünk bejutni a legjobbak közé, ezért pedig szeretnénk köszönetet mondani minden kedves olvasónak. Nincs is annál jobb érzés, mint amikor értékelik az ember munkáját és látja, hogy igenis van értelme annak amit csinál. Rendkívül nagy dolog ez a számunkra, hiszen a többi bloghoz képest még nagyon fiatalnak számítunk. Ez a siker azonban egy újabb lökést adhat nekünk, ugyanúgy, mint minden az oldalon megjelenő hozzászólás. Próbáljuk mindig az igényekhez alakítani az oldal tartalmát és tulajdonképpen egy lyukat betömni, hiszen úgy látjuk, jelenleg igen kevés hozzánk hasonló blog foglalkozik a tenisszel.
Nem is szeretném ezt a bejegyzést tovább nyújtani, inkább mégegyszer megköszönöm mindenkinek a segítségét és a jelenlétét.

És hogy ez a poszt se legyen teljesen teniszmentes, álljon itt egy jó kis videó, mert igenis a tenisz az egyik legnagyszerűbb sportág mind közül!:)



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr962201916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szaszuska 2010.08.09. 13:47:04

Gratulálok! Ezek szerint ez jó eredménynek számít:)

süti beállítások módosítása