Ági és a ranglista

Mint ahogyan azt néhány bejegyzéssel korábban megírtuk, Serena Williams visszamondta a szereplését a US Openen. Mivel Justin Henin sem lesz ott a hamarosan rajtoló Grand Slam-tornán, Szávay Ági előtt felcsillant a remény, hogy kiemelt lehet. Ez pedig nem kevés előnnyel járt volna, hiszen például az első két fordulóban nem kaphatott volna nála előrébb rangsorolt ellenfelet. Ehhez pedig csak annyi kellett volna, hogy a fent említetteken kívül még valaki (természetesen olyan, aki előrébb áll a világranglistán, mint Ági) lemondja a szereplését. Így azonban hiába lépett a 37.-ről a 35. helyre a soltvadkerti versenyző, nem kerülhetett fel a kiemelési listára.
Az első kiemelt, Serena távollétében a legújabb montreali királynő, Caroline Wozniacki lett karrierje során először. Őt Kim Clijsters és a Williams famíliát ezúttal egyedül képviselő Venus követik.

A férfiaknál természetesen Rafael Nadal nevével kezdődik a rangsor, Roger pedig legutóbbi Fish elleni győzelmével elérte, hogy legfeljebb a döntőben találkozzon a világelsővel.



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr582247461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása