Rafa kívánsága

Köztudott, hogy Rafa Nadal karrierje során még nem tudott diadalmaskodni a US Openen. Néhány bejegyzéssel korábban már hosszabban is fejtegettük, hogy itt New Yorkban áll még az utolsó bástya, amelyet a spanyol világelső még sosem tudott bevenni. A teher pedig egyre nagyobb lehet rajta, hiszen a közvélemény már elvárja tőle, hogy teljessé tegye trófeagyűjteményét. Ez nem lesz könnyű, hiszen saját bevallása szerint is ez az a borítás, amely a legkevésbé kedvez az ő stílusának.
A minap megjelent nyilatkozatából az is kiderül, hogy szíve szerint Federerrel döntőzne, hiszen itt a Flushing Meadowsban még sohasem csaptak össze. Ilyen szempontból is kivételes tehát ez a Grand Slam-torna, ugyanis az Australian Openen, a Roland Garroson és Wimbledonban is le tudta már gyűrni a svájcit.

Azt hiszem mi sem elleneznénk, ha valóra válna Rafa álma-vágya (bocsánat a szójátékért), hiszen nem ismerek olyan teniszbarátot, aki jobb programot tudna elképzelni vasárnapra, mint egy Nadal-Federer csúcsdöntő...



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr602272954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása