Valami véget ért

Jelena Dementieva és Francesca Schiavone mérkőzése egy átlagos világbajnoki meccsnek indult. Senki nem gondolta volna, hogy búcsúmeccs lesz belőle. De az lett. Demi bejelentette a visszavonulását, ennek oka pedig, hogy több időt szentelhessen a családjának. Az orosz hölgy annak ellenére nem nyert Grand Slamet, hogy kétszer is döntős volt, egyszer a US Openen, egyszer pedig a Garroson, legjobb világranglista helyezése a 3. volt, amit tavaly áprilisban ért el. Noha GS diadal nem adatott neki, Pekingben ő bizonyult a legjobbnak, és az unokáknak majd mutogathatja az olimpiai bajnoki érmét.

16 egyéni, és 6 páros trófea. Na és 10 év a pályán, a legjobbak között. Számokban így tudnánk kifejezni Jelena Dementievát. De nem az a dolgunk, hogy számokban fejezzük ki őt. Hanem hogy megköszönjük neki ezt a 10 évet, és nagyon de nagyon boldog civil életet kívánjunk neki!



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr472409492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eva5848 2010.11.15. 18:28:17

Vitatkozhatunk ,hogy ki a jobb , illetve ma ki a jó teniszező.Két nagy egyéniség Roger és Nadal a legjobb , és bár korban Nadal fiatalabb de technikailag Federer verhetetlen számomra ők ma játékosok!!!!!!

Szaszuska 2010.11.16. 18:26:05

Mi történt? Kifújt az oldal?:(

Fodri · http://aprochef.blog.hu/ 2010.11.17. 13:50:15

@Szaszuska: Igyekszünk mostmár aktívabban lenni megint, mostanában rengeteg teendőnk volt, főleg suli ügyben...de bízom benne hogy nemsokára minden a régi kerékvágásban tér vissza...:)

süti beállítások módosítása