Roger gondolatai

Kukkantsuk hát be egy pillanat erejéig Roger Federer fejébe! Mivel gondolatolvasók azonban nem vagyunk, kénytelenek leszünk a nyilatkozataira hagyatkozni. A svájci klasszist arról faggatták, hogy vajon hogyan alakulhat az immáron Novak Djokoviccsal kibővülő versenyfutás az év végi elsőségért.
Rog meg van győződve arról, hogy a jelenleg zajló európai salakpályás szezon döntő jelentőségű lehet az idény végi helyezéseket illetően. Természetesen kiemeli, hogy nagyon sok múlik Rafán. Ez valóban kétségtelen, hiszen ha a spanyol meg tudja ismételni a tavalyi fantasztikus sorozatát, nincs miről beszélni. Fed és Djoko azonban bíznak benne, hogy a világelső megbotlik és akkor jöhet el az ő idejük. A svájci már most elkezdheti gyűjteni a pontokat, hiszen tavaly nem tudott indulni Monte Carloban, utána Madridban a döntőig menetelt, viszont a Garroson és Rómában lényegesen várakozáson alul teljesített. Ebből látszik, hogy tényleg minden esélye megvan a felzárkózásra, ő maga is reménykedve tekint előre, bízva abban, hogy a következő 3-4 hónapban ismét eljön az ő ideje.

Roger abban is bízik, hogy Rafán van most a teher, bár tudja, hogy nem ez ami igazán számít. El tudja képzelni a vetélytársáról, hogy megismétli a tavalyi produkcióját, de ehhez azért neki is lesz egy-két szava.
És hogy nem csak a levegőbe beszél, azt bizonyítja a Philip Kohlschreiber felett aratott igencsak magabiztos (6:2 6:1) második fordulós győzelme is. Szokásához híven meg sem izzadt. Várjuk a folytatást...

· 1 trackback 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr742820620

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tenisz 2011.04.13. 11:36:47

Újra pattog a labda a Monte Carló-i salakon //0&&result[1]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása