Serena visszatér

Idestova 8 hónapja már, hogy a női tenisz egyik meghatározó alakja, az ifjabbik Williams lány, Serena kényszerpihenőre kárhoztatott. Egy német étterem látogatás igencsak balul sült el, és az amerikai sztár üveggel vágta meg a lábfejét, és ezért kétszer is megoperálták. A baj nem jár egyedül, ezt jól tudjuk, így Venus hugicája sem úszta meg ennyivel, márciusban jött az újabb csapás, a tüdőembólia képében. Emiatt is kénytelen volt a műtőasztalra feküdni, ám úgy tűnik, hogy a visszatérés már nem olyan távoli. Az amúgy is eléggé méretes idomokkal megajándékozott sztár tovább gyarapodott, de most újra edzésbe állt, és mihamarabb szeretne pályára is lépni.

 Serena addig sem pihengetett, amíg távol volt a pályától, hiszen felkérte egy japán játékgyártó cég, hogy promotálja reklámjukban a legújabb játékukat. Mit ad isten, az elkészült videó nem kellett a tévéknek. Hogy miért? Mert túl erotikusnak találták…Igaz ami igaz, a Williams lány és a Rileah Vanderbilt színésznő között imitált teniszmeccset körítő nyögdécselés nem feltétlenül a sportot juttatja a férfiak eszébe...Persze az már egyéni kérdés, hogy ki tartja jó nőnek Serenát, de egyben minden teniszbarátnak egyet kell értenie: hogy piszok jó teniszező. Korának egyik legnagyobbja. Várjuk vissza!



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr902824083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása