"Az örök város"

 Ehhez nincs semmi komolyabb hozzáfűznivalóm. Ha a képre pillantunk, akkor látjuk a jelenlegi helyzetet. Mondjuk ez a pillanatnyi "állás" könnyen lehet, hogy pár órácskáig marad már csak így. Kis túlzással Rafa vagy most kapja el Nolét, vagy soha. Djoko dög fáradt lehet az Andy elleni több mint 3 órás csatározás után, de ha van nemzet, amelyik soha nem adja fel-germán barátainkon kívül-az a szerb. Ha meg az erejük elfogy, a szívük úgyis vinni fogja őket. Mindkettejüket. Mert a bajnokok szíve már csak ilyen.

Jelen helyzetben úgy gondolom, hogy Rafa az esélyesebb, pihentebb sokkal. De természetesen az sem lepne meg egy cseppet sem, ha Djoker emelgetné vígan a trófeát a végén. Ehhez is hozzá vagyunk már szokva.

Ezzel a Novakkal amúgy az a marha nagy probléma, hogy gumifal üzemmódban játszik. A másik nem elhanyagolható tulajdonsága ennek a falnak az, hogy istentelen keményen és pontosan támad is, ha kell. Szóval nem lesz egyszerű dolga a Matadornak. Mint ahogy a szerb szuperhősnek sem. De akik a világelsőségért küzdenek, azoknak ne is legyen sétagalopp egy egymás elleni meccs. Nemsokára kiderül, hogy melyik gladiátor avanzsál Róma urává...az esőn kívül.



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr432905541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása