Garrosra fel!

 Újfent elérkezett az idő. Ismét kezdetét vette a teniszvilág egyik legkiemelkedőbb versenye, a Roland Garros. Idén 111. alkalommal ragadnak ütőt a világ legjobbjai, hogy Párizsban összemérjék tudásukat. A torna talán legnagyobb kérdése, hogy Novak Djokovics győzelmi szériája megszakad-e? Mert amire az idény kezdetén senki sem gondolhatott, az bekövetkezett. Van olyan játékos a mezőnyben, aki mindezidáig nem talált legyőzőre és 39 győzelmet aratott zsinórban, 7 címet bezsebelve ezzel. Ezek közül pedig hármat (Belgrád, Madrid, Róma) salakborításon. Továbbá négyszer megverte a világelső Rafael Nadalt, valamint Rogert is elpáholta három alkalommal. Ezzel pedig alaposan átírta az esélyeket.

Hosszú idő után először Rafa úgy vághat neki a Garrosnak, hogy nem feltétlenül tőle várja mindenki a végső győzelmet. Ez akár segíthet is neki, hiszen részben leveszi a válláról az esélyesség terhét. Most mindenki a szerb skalpjára hajt. Üldözőből üldözött lett. Korábban lehetetlennek tűnt, hogy valaki három szettben felülmúlja salakon Rafát, ám a helyzet már másként fest. Elnézve Novak idei produkcióját ez nagyon is lehetséges. Persze ő is kifoghat rossz napot, hátráltathatja sérülés, előbb-utóbb kipukkadhat a lufi. Rafa pedig akkor is várni fogja és egy jó cápához hasonló módon, megérezve a vérszagot, biztosan lecsap majd rá. Hát nézzük!



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr532924558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása