A legjobbak versenye

Hűű, milyen régen nem írtunk már...szomorú...na de jobb később mint soha!

Elérkeztünk a ma már menetrend szerinti év végi világbajnoksághoz, ahol a világ 8 legjobb teniszezője csap össze a 4 GS trófea utáni legértékesebb címért. A nevek hellyel közzel a szokásosak, nézzük ki az a 8 játékos akik idén kvalifikálták magukat Londonba:

A csoport: Djokovics, Murray, Ferrer, Berdych

B csoport: Nadal, Federer, Tsonga, Fish

Az angolok nem sokáig drukkolhattak a hazai üdvöskének, hiszen Andy ágyéksérülésre hivatkozva visszalépett a tornától a Ferrer elleni vesztes meccset követően.

Tegnap Tomás és Nole csaptak össze.A cseh remeknek minden lehetősége megvolt rá, hogy elkapja a szerbet, de nem élt vele. Többször is behúzhatta volna a meccset, ám a feje mindig akkor vallott kudarcot, mikor leginkább szüksége lett volna rá. Talán pont ettől nem lesz nagy bajnok sosem. A másik csoportban Tsonga találkozott Hal-lal, és múlta felül egy szorosabb, és egy végtelenül sima játszmában.

Ma este igazi csemege vár a rajongókra, hiszen Roger Rafával találkozik, és ősidők óta tartó háborújuk egy újabb csatához ér. Reméljük ezzel mi, teniszbarátok járunk majd legjobban!



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr113404222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása