Diadalmaskodott az Armada

Bár nagyon fogadkoztak, és ennek megfelelően szorongattak is néha kegyetlenül az argentinok, végül a spanyolok behúzták az idei Davis Kupát. Nagy szerepe volt ebben a győzelemben a spanyol szurkolóknak is, Rafa elmondása szerint élete egyik legkülönlegesebb meccse volt a Del Potro elleni, és a drukkerek nélkül nem gyűrhette volna le a hórihorgas argentint.

Pedig az első szett után minden hispán döbbenten nézte, ahogy Del Potro földbe döngöli Nadalt, és 6-1-re behúzza a szettet. Ám több se kellett a 27 500 (!) -zömében spanyol- néző előtt játszó Rafának, és parádés labdameneteket játszva, végül hatalmas csatában, de felülmúlta Juan Martint, aki bebizonyította, hogy jövőre bizony ismét nagyon komolyan kell vele számolni.

Rafa Nadal éve tehát szép sikerrel zárult. Ha pedig belegondolunk, tavaly egy bizonyos Novak Djokovics vezérletével menetelő szerb válogatott hódította el a Davis Kupát, Nole pedig olyan lendületet kapott, hogy ezután szinte verhetetlen volt..nos akkor adódik a kérdés: Mi van ha Rafával is ugyanez történik? Akkor minden bizonnyal bitang kiélezett évünk lesz...



A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamitenisz.blog.hu/api/trackback/id/tr473445108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása